machine gun написа:а ве като тръгвам да тегля ми изписва You're not authorized to download. Sorry а имам регистрация

machine gun написа:аре бе хора качете го в други торент сайтове от фрееарена немога да го изтегля регистрирам се отхвърля ми регистрацията аре моля ви се!!!!

spiker написа:Първо:искам отново да благодаря на БФЛ, че са се потрудили да направят патч, но имам пълното право да го критикувам.
Така ето оценките ми:
Екипи:3/10 - Екипите са ужасни, честно казано аз бих се справил по-добре.
Състави:5/10 - Съставите не са актуализирани, но за сметка на това пък има доста дълга скамейка с млади играчи, което аплодирам.
Лица:1/10 - Лицата са просто ужасни, моите извинения но Том(Локо пд) не е чернокож, не намерих едно свястно лице...Виждам, че сте се опитали като видях лицето на Митко Илиев, ама не се получава работата.
Статистики:3/10 - Не коментирам. Просто ужасни, един от най-дребните играчи в БГ първенството - Искен Писаров - 168 см сте го направили 180см.
Дано да има фикс и дано това е само с Локомотив Пловдив. Евала му правя на фон-мейкъра. Изобщо външния вид е страхотен и обложката и фоновете на menu5, но патча куца яко.

MoNteSo написа:Абе не искам да задавам малоуми въпроси, ама досега играех на high играта при 2.4ghz процесор, 1гб рам и , ddr3 256mb видео - та въпроса ми е, стадионите ще се отразят ли при тия компоненти ?
Назад към BFL Pro Evolution Soccer 2009
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта