.
и остнах сравнително доволен.Играя с Левски, състава може да не е актуализиран, но имам много богата скамейка със много млади футболисти които пускам в Мастър Лига за да вдигат скилове.Може и да не е най-точната статистика има някои разминавания със ръстове и тегло,но няма да ставам дребнав(говоря не в Левски, а в цялата БГ лига).Личи си, че сте се потрудили, но сте могли и още надявам се да има и 2ри пач и в него да доизкусурите дребни детайли.В този ред на мисли идва ред на някои от имената които са със въпросителни знаци и китайски символи, но не ми пречи.Някой цивреше тука, че екипите били зле.Може да се променят малко шрифтовете, но пък аз не се оплаквам

Какво да правя ?Мерси за отговора предварително 

__SaNd1__ написа:Асене имам питане към тебе тя е за самата игра - как да премахна тази дразнеща черта която се движи докато играя ПЕС - сериите освен с сменяне на резолюцията на 1280 х 1024 не знам друг начин, но като се сложи 1.20 пача я няма тази специфична резолюцияКакво да правя ?Мерси за отговора предварително
MoNteSo написа:__SaNd1__ написа:Асене имам питане към тебе тя е за самата игра - как да премахна тази дразнеща черта която се движи докато играя ПЕС - сериите освен с сменяне на резолюцията на 1280 х 1024 не знам друг начин, но като се сложи 1.20 пача я няма тази специфична резолюцияКакво да правя ?Мерси за отговора предварително
В settings ехе - има едно LB(слагаш или му махаш отметката и си готов)

Berbatov95 написа:как да изтрия пача????

spiker написа:Първо:искам отново да благодаря на БФЛ, че са се потрудили да направят патч, но имам пълното право да го критикувам.
Така ето оценките ми:
Екипи:3/10 - Екипите са ужасни, честно казано аз бих се справил по-добре.

Назад към BFL Pro Evolution Soccer 2009
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта