Lubo32 написа:как се маха пача кво е формат ц

.Ако имам свободно време ще ги направя наново за ПЕС.

sv3nc3 написа:Сега ще ви обясня за стадионите.
Тези стадиони са взети от ФИФА 09, в която няма никакви ограничения за това от колко меша(това са стени, седалки(които за фифа са 2D), прожектори, огради и т.н.), са направени. Примерно за ФИФА Васил Левски е 22000 - 23000 меша, за пес го редуцирах до 7000 - 8000 меша, но пак насича. Стадионите в пес са макс 2000 меша, те нямат 2D седалки и т.н. На Славия стадиона се доближава максимално на условията при които не насича, Локо Мездра донякъде. За да няма въпроси "Защо няма Армията и Герена" - ми те са по над 30000 меша за ФИФА, то ако махна 27 000 меша няма да остане нищо по стадиона.Ако имам свободно време ще ги направя наново за ПЕС.

rump_shaker написа:Само аз ли съм с шибаният и до болка познат пробем SEND/DONT SEND EROR
Инсталнах си патча, всичко ок, зареждам играта и като почне филмчето и забива. Появава се онзи прозорец с SEND/ DONT SEND ERROR. И Уина ми е нов, досега нямам проблеми с други игри, и ПЕСА си ми върви, ама кат сложих патча и ми дава това гадно съобщение
Ако някой има на идея за кво така, нека да помогне ПЛС
quaresma написа:Момчета кажете аз със коя от трите версии да съм? 512 ram 250 video 1.99GhZ Processor 3500+
rump_shaker написа:Само аз ли съм с шибаният и до болка познат пробем SEND/DONT SEND EROR
Инсталнах си патча, всичко ок, зареждам играта и като почне филмчето и забива. Появава се онзи прозорец с SEND/ DONT SEND ERROR. И Уина ми е нов, досега нямам проблеми с други игри, и ПЕСА си ми върви, ама кат сложих патча и ми дава това гадно съобщение
Ако някой има на идея за кво така, нека да помогне ПЛС

Gogo_t написа:spiker написа:Първо:искам отново да благодаря на БФЛ, че са се потрудили да направят патч, но имам пълното право да го критикувам.
Така ето оценките ми:
Екипи:3/10 - Екипите са ужасни, честно казано аз бих се справил по-добре.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
направи по- добър екип на левски то моя и ще си отрежа пишката по интеренет... цял свят да види
spiker написа:Gogo_t написа:spiker написа:Първо:искам отново да благодаря на БФЛ, че са се потрудили да направят патч, но имам пълното право да го критикувам.
Така ето оценките ми:
Екипи:3/10 - Екипите са ужасни, честно казано аз бих се справил по-добре.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
направи по- добър екип на левски то моя и ще си отрежа пишката по интеренет... цял свят да види
Преди да се правиш на много голям, погледна ли екипа на Локо ПД? Не ме карай да ти правя снимки...

Назад към BFL Pro Evolution Soccer 2009
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта