bulgarian-football.com | bgclubs.eu | BGSupporters.net | pi4e.com | Levski Sofia | Dropbox | eRepublik

Правила на форума

Всичко ново около екипа
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ

Правила на форума

Мнениеот Levski_forever » 31 Юли 2007 14:29

1. Устройство.
Този форум е създаден и се поддържа като помощно средство както за екипа на Bulgarian Football League, така и за потребителите на пачовете на BFL, както и за връзка между едните и другите. Като такъв форумът позволява обсъждането на странични теми, но единствено в специализираните раздели.
Администраторът и модераторите на този форум полагат безвъзмезден труд и поради това не са длъжни да търпят обиди и провокации от всякякъв тип.
Непознаването на правилата на форума, е достатъчна причина за отстраняването ви от него.

2. Правила при регистрация и за поведение.
2.1. Потребителите нямат право да се регистрират с потребителско име, което е с обидно или с вулгарно звучене.
2.2. Потребителите нямат право да използват картинки за аватари или подписи, както и въобще да прилагат подписи, които са с обидно или с вулгарно послание, нито с такова, което проповядва етнически, верски или расови различия. Администраторът има право да промени аватар или подпис на потребител без предупреждение.
2.2.1 Потребителите нямат право да използват картинки за аватар и подпис по-големи от 500 KB.
2.3. Писането на кирилица е силно препоръчително, тъй като улеснява усвояването на информация на родния език.
2.4. Псуването и ругаенето не се толерира, нито обидите на етническа, верска или расова основа към други потребители.
2.5. Постоянните и методични нападки, тънки намеци, ехидни отговори и въобще грубото отношение към определен потребител не се приемат.
2.6. Постоянното досаждане на Лични Съобщения към потребител, който не желае да получава такива, както и използването им с цел обиди, е наказуемо по горната точка.
2.7. Използването на иронични наименования на лица, прякори във форума, футболни клубове и населени места не се толерира.
2.8. При отваряне на нова тема, потребителят е длъжен да провери дали вече не е създадена такава с подобно съдържание/заглавие, както и да постави заглавие, което поне малко да насочва към същността на темата.
2.9. Потребителят е длъжен да отчита къде точно пуска нова тема. Темите, сложени в грешен раздел, ще биват премествани или изтривани.
2.10. Не е желателно да се цитира цяло мнение, особено ако то е дълго, а само частта, която се има впредвид във Вашето мнение.
2.11. Не цитирайте мнение ,което е точно над вашето. Няма смисъл ,тъй като вашето е следващото мнение и се подразбира ,че става въпрос за предходното !

3. Наказания.
Прилагането на наказания спрямо нарушенията по горните точки не е строго определена процедура, а зависи от много фактори. В определени ситуации, особено тежки и системни нарушения могат да наложат вземането на по-крути мерки и по-тежки наказания от предвидените в правилата. Затова всички административни решения, включително и наказанията, ще се обсъждат от всички членове на модераторския екип.
3.1. Всяко нарушение на точка от гореописаните, се записва от модераторите и администратора. При натрупване на 3 поредни нарушения, потребителят бива официално предупреден с жълт картон.
3.2. При натрупване на още три нарушения, следва втори жълт и съответно червен картон - БАН по I.P. или ник от форума.
3.3. При липса на провинения на потребител с жълт картон в продължение на един месец, картонът му се опрощава.

Всяко оспорване на административно решение се наказва. Всеки потребител има право да потърси обяснение за наложеното решение, но стига питането му да е в рамките на добрия тон. Решенията се обсъждат от всички модератори и всяко съобщение на екипа ще е от името на всеки един член на Bulgarian Football League.
------------------------------------
Наказания:
------------------------------------
Levski_forever
 


Назад към Новини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron