bulgarian-football.com | bgclubs.eu | BGSupporters.net | pi4e.com | Levski Sofia | Dropbox | eRepublik

som under de senaste månaderna Barcelona tröja barn

Всичко ново около екипа
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ

som under de senaste månaderna Barcelona tröja barn

Мнениеот camiciav62 » 30 Юни 2017 06:32

Arsenal förbereder sommarturné uppvärmning match, men "Post" har visat att på grund av den sista minuten av skada förra säsongen, är fortfarande Chelsea tröja barn ur spel med skador Wilshere kan inte hålla jämna steg med Australien och Kina sommarlinje Gunners.


Förra säsongen, Arsenal Wilshere utlånad till Bournemouth, och små hot har kommit med ett bra resultat, så att pistolen gick förlorad i det namnet England mittfältaren framtida geni förnyat hopp. Tyvärr, när säsongen är på väg till slut, men Wilshere drabbades en fotledsfraktur, och därför missade den sista omgången av ligan.

"Post" avslöjade manchester united tröja några dagar kommer Wilshere igen i framtiden genomföra en scan för att fastställa hans skada återhämtningen framsteg Real Madrid tröja barn och se när han kan börja träna. Om allt går bra, fram till slutet av Arsenals stora sommar praktisk utbildning soldater att återvända till London, kan Wilshere börja träna igen.

Som ett resultat av detta Wilshire släpat efter andra aktörer på framsteg i början av den nya säsongen, kan han inte spela spelet, plus har Barcelona tröja Изображение barn inte helt återhämtat sig från andra lag kommer inte lätt hyrde honom i sommar, Spärr oförutsedda omständigheter, Wilshire halvan av säsongen för det mesta, att vara den dagliga på bänken i den nya säsongen.

Hans kontrakt med Arsenal också bara pågå i 12 månader, i förra säsongen, på lån är det Wilshere klart att attityden hos Wenger Prince, som under de senaste månaderna, om Assen nöjda med att rengöras Wilshire rykten har fortsatt, med dagens nya glas sårad igen låta den här mannen bort från arenan, oroande revolverman Wilshere karriär är på väg att ta slut.

Naturligtvis under sommaren, Wilshere finns det goda nyheter, han och barndom flickvän Michelle gifte sig i Italien, jag hoppas kunna gifta 25-årig liten hot att bringa lycka.

Vill du köpa en? Välkommen till vår butik http://www.fotbolltrojor.se. Och samla roligt surfa via vår hemsida billig fotbollströja .
camiciav62
 
Мнения: 1
Регистриран на: 30 Юни 2017 06:30


Назад към Новини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron