В момента се инсталира,и преди да започна прочетох бая коментари из разни форуми относно патча и уменията на БФЛ тийм за създаването му, но щом има доволни значи недоволните просто пак не знаят какво точно правят докато го слагат и вместо да пробват да помислят за секунда, пишат из разни форуми такива, и толкова много глупости, че немога половин час, от четенето на афоризмите и простотиите им, да намеря от каде да изтегля патча. Браво на създателите за труда и отделеното време за създаването на този продукт.
П.П. браво и на всички тъпаци дето пишат простотии и ми гибят времето да чета безрезултатно десетки форуми пълни с малоумните им и безмислени мнения, за това кой можел, и неможел да прави патчове, и кой как ги правел по-добре. Като са такива специалисти вместо да задръстват интернет пространството с простотиите си да си правят патчове у тях и да не занимават с глупости лаиците в тая свера като мен. Въпреки, че като чета подобни коментари на разни "разбирачи" и като видя, как са написани ми става смешно и почвам да се питам дали мислят докато пишат или задават поредния въпрос само, зощото е събирал пари цяла седмица да си плати интернета и сега иска да се натрапи с простотиите си, ако може на цял свят вече и, колко е напрет със комуникациите и софтуеара. Тези хора наистина ме развеселиха с бисерите си и с желанието си да се покажат като ходещи апсурди пред хората, които искат просто един коментар, който да даде отговор на въпроса, който ги вулнува
и пак моля за отбора ни играл на световните финали САЩ'94 (и лека работа ако наистина решите да се захваните с този можеби нелек проект)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта