mar4o_botev написа:А на Ботев Враца намерихте ли екипите? И само да попитам макар че не му е тука мястото кои стадиони от Б групите ще има.Ако на Ботев нямате екипи или някакво инфо ми кажете мисля че ще мога да ви помогна.
ZooM написа:кога ще почвате да оценявате ,защото май сме това хората, който са разбрали как става !!!???

BerOe_FeN написа:Значи направил съм на Свиленград домакинския , в Вторник намерих екипите от тоз сезон на Любимец и резервния на Свиленград , и изтрих старите дето бях направил , сряда обаче получих две двойки в дскл и наще ми дават по-малко да сядам, утре след дскл тряа ходя в баба си . и ако може събота да ги довърша , иначе някой админ да ми пише на скайп : denis_9431 , да му пратя екипа на Свиленград че мн бавно се качва , нещо стана 5 Мб и се бъгва
. Бан за 1 седмица.sv3nc3 написа:BerOe_FeN написа:Значи направил съм на Свиленград домакинския , в Вторник намерих екипите от тоз сезон на Любимец и резервния на Свиленград , и изтрих старите дето бях направил , сряда обаче получих две двойки в дскл и наще ми дават по-малко да сядам, утре след дскл тряа ходя в баба си . и ако може събота да ги довърша , иначе някой админ да ми пише на скайп : denis_9431 , да му пратя екипа на Свиленград че мн бавно се качва , нещо стана 5 Мб и се бъгва
Как може да получаваш двойки бре. Бан за 1 седмица.

Rubo написа:sv3nc3 написа:BerOe_FeN написа:Значи направил съм на Свиленград домакинския , в Вторник намерих екипите от тоз сезон на Любимец и резервния на Свиленград , и изтрих старите дето бях направил , сряда обаче получих две двойки в дскл и наще ми дават по-малко да сядам, утре след дскл тряа ходя в баба си . и ако може събота да ги довърша , иначе някой админ да ми пише на скайп : denis_9431 , да му пратя екипа на Свиленград че мн бавно се качва , нещо стана 5 Мб и се бъгва
Как може да получаваш двойки бре. Бан за 1 седмица.
И това означава ли, че трябва да чакаме до събота?

volov_fan написа:Супер, чакам с нетърпение

Rubo написа:Я покажете всички дадени миниекипи на участниците да ги видим.

sandow_91 написа:какво става с екипите на отборите от западната '' Б '' група ...
щом ги няма тук едва ли става нещо с тях...Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта