bulgarian-football.com | bgclubs.eu | BGSupporters.net | pi4e.com | Levski Sofia | Dropbox | eRepublik |
spicye написа:Искам да питам как да си сложа песни примерно на Левски, защото като тръгна да ги слагам ми излизат само на Ботев (Пловдив), Берое и ЦСКА ?
rafatpc написа:Когато минавам на другата страница с плейлистите фифата забива. Възможни решения/причини?
ПС: Направил съм всичко както е описано.
SPFC1919 написа:Изиграх три сезона със Спартак Плевен, третия станах шампион и накрая на сезона играта ми крашна ... Как може да се реши този проблем
Xaugyk написа:SPFC1919 написа:Изиграх три сезона със Спартак Плевен, третия станах шампион и накрая на сезона играта ми крашна ... Как може да се реши този проблем
Пробвай автоматично да преминеш от там където ти крашва.Ако е преди мач го пусни автоматично да се изиграе да пробваш дали ще крашне.
Доминатор-Относно Локо-СФ имаш ли идея къде е грешката и защо крашва като трябва да се играе срещу тях или кариера с тях?
http://football24.bg/novina/96930-kraj-transferyt-na-hiuseinovich-v-cska-okonchatelno-propadna - Ако може да махнеш и Хюсеинович от ЦСКА.DoMiNaToR написа:Проблема с Локо Сф е оправен. Сега оправям и годините на играчите и каквото още изкочи и ще пусна фикс до 2-3 дни.
DoMiNaToR написа:Проблема с Локо Сф е оправен. Сега оправям и годините на играчите и каквото още изкочи и ще пусна фикс до 2-3 дни.
DoMiNaToR написа:Проблема с Локо Сф е оправен. Сега оправям и годините на играчите и каквото още изкочи и ще пусна фикс до 2-3 дни.
Назад към BFL FIFA Football 2013
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта