bulgarian-football.com | bgclubs.eu | BGSupporters.net | pi4e.com | Levski Sofia | Dropbox | eRepublik |
Tokarev написа:След като изтрих старите неща от My documents проблема с крашването на втория мач се оправи
Davidcho написа:Tokarev написа:След като изтрих старите неща от My documents проблема с крашването на втория мач се оправи
При мен го има още.
nixyyy написа:играта просто неиска да ми тръгне каквото и да направя нищо не помага....преинсталнах всичко на ново не стана,изтрих всичко от my documents пак не става с windows 7 съм помогнете че мн ми се играе
DoMiNaToR написа:nixyyy написа:играта просто неиска да ми тръгне каквото и да направя нищо не помага....преинсталнах всичко на ново не стана,изтрих всичко от my documents пак не става с windows 7 съм помогнете че мн ми се играе
Някаква грешка дава ли ти? И проблема след инсталирането на пача ли се получи?
nixyyy написа:DoMiNaToR написа:nixyyy написа:играта просто неиска да ми тръгне каквото и да направя нищо не помага....преинсталнах всичко на ново не стана,изтрих всичко от my documents пак не става с windows 7 съм помогнете че мн ми се играе
Някаква грешка дава ли ти? И проблема след инсталирането на пача ли се получи?
да дава ми грешка при Fifa11 i68Regenerator 1.5 с windows 7 съм и ако несе лъжа е dont send
Xaugyk написа:Dominator аз имам друг въпрос.Има ли в патча зимните трансфери на останалите лиги или само на бг отборите и ако ги няма пречи ли да иснталирам въпросният патч от ЕА?
maximzh написа:Как да се върна към старата фифа и може ли без да преинсталирам играта, че не ми се тегли наново. Доста сте се поизложили, можеше да поработите още малко. Изхвърля ме след 1 мач на мениджер. Левски има супер малко играчи, хора като Чаворски и Горанов поне да бяхте вкарали, някои юноши да има. Вижте в другите отбори от чужбина колко играчи има. Защо няма евротурнири и купа на България не можах да разбера. И ми обяснете защо трябва да трия всички стари сейфове. Играча, който си направих е доста добър вече и не искам да го трия. Нужна е работа. Та мога ли да махна пача, за да играя пак с отборите от други страни или да преинсталирам.
ПС. Трябваше да тествате пача преди да го пуснете. Или поне да напишете с големи букви в описанието, че не е пробван, за да не сваляме.
Назад към BFL FIFA Football 2011
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта