bulgarian-football.com | bgclubs.eu | BGSupporters.net | pi4e.com | Levski Sofia | Dropbox | eRepublik |
kamata написа:Помогнете нищо не разбирам като го исталирам ми излиза това - http://dox.bg/files/dw?a=4f141eafbc
как да го оправа ?
file написа:Toя краш стана само в мача с локо софия ама аз не го симулирах и го пуснах да го играя и крашна обаче ако го симулираш нямаш проблем тва е в 3 кръг
file написа:Да изтрих ги
flaboy написа:хммм доста интересно ,относно предния ми пост (доминатор ,ако изобщо си му обърнал внимание )
та значи коментатора всъщност си казва имената на играчите но...
аз играя с Левски и забелязах ,че на Гаджев ,Ели ги казва само когато играеш приятелски мач (както и на доста други) ,а на Жоао Силва и Рамос в режим на кариера когато играеш ,това ми се струва доста странно .
Станислав Ангелов го казва винаги
fenaotpd написа:Всичко е много добре и много благодаря за пача, но имам един голям проблем. Не мога да сменям контролите на шут, спринт и още няколко. Няма проблеми с останалите контроли като пас, центриране и т.н., но с останалите имам. Помогнете.
DoMiNaToR написа:file написа:Да изтрих ги
А кога крашна? При смяна, в началото на мача, в края?
demon777 написа:Имам питане относно инсталацията на песните стигам до там дето избирам берое и почвам да му слагам песните. Слагам вс как е на картинката но как да го запаметя? щото като натисна бутон Е за следващия отбор ботев враца слагам и неговите песни но като се върна на ботев пловдив пловдив е с песните на враца как да запаметява
Освен това освен на ботев враца и пловдив не ми излизат другите песни на др отбори
Назад към BFL FIFA Football 2013
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта