bulgarian-football.com | bgclubs.eu | BGSupporters.net | pi4e.com | Levski Sofia | Dropbox | eRepublik |
defiance написа:Имам проблем като се опитвам да инсталирам i68Regenerator... след като инсталирам BFLFIFA13v1 ми излиза 1 прозорец на италиански със YES/NO цъкам Yes и ми иска да избера директорията на фифата, правя го дава пак някакъв еррор показва се i68Regenerator-a за секунда и се затваря. Как да го оправя
defiance написа:defiance написа:Имам проблем като се опитвам да инсталирам i68Regenerator... след като инсталирам BFLFIFA13v1 ми излиза 1 прозорец на италиански със YES/NO цъкам Yes и ми иска да избера директорията на фифата, правя го дава пак някакъв еррор показва се i68Regenerator-a за секунда и се затваря. Как да го оправя
някой ще ми помогне ли или ?
sv3nc3 написа:Опитвахме да добавиме Българските А и Б групи, като нови първенства, без да заместват, но по всичко личи, че засега няма как да стане. За това забавихме фикса, скоро ще е готов.
KREED написа:Здравейте!
Имам следния проблем: Имам BFL и играя мениджър мод с Литекс (имам и кариера с ЦСКА). Та играя си и ми пращат оферта да стана треньор на българския национален отбор и естествено - приех. Идва и световното и аз трябва да си пратя повикателните и влизам в Squad Selection и ми крашва... Драйвъри и Direct X са ми до последната версия и пак не.. HELP!
DoMiNaToR написа:KREED написа:Здравейте!
Имам следния проблем: Имам BFL и играя мениджър мод с Литекс (имам и кариера с ЦСКА). Та играя си и ми пращат оферта да стана треньор на българския национален отбор и естествено - приех. Идва и световното и аз трябва да си пратя повикателните и влизам в Squad Selection и ми крашва... Драйвъри и Direct X са ми до последната версия и пак не.. HELP!
Само с българския национален отбор ли се случва така? Ако е така, мисля, че открих проблема.
DoMiNaToR написа:KREED написа:Здравейте!
Само с българския национален отбор ли се случва така? Ако е така, мисля, че открих проблема.
ivas92 написа:Защо са само по 14 мача на полусезон?
__SaNd1__ написа:Значи V 2 с стадионите и трансферите(включително предполагам и ъпдейта с трансферите от ЕА) ще бъде завършената финална версия на мода ? Мерси
sv3nc3 написа:
Също за последния фикс може да има още 6 нови лица на футболисти от Левски(Пл. Илиев, Дъстли Мюлдер, Ромеин Ели, Прохазка, Гаджев и Карвальо)
rap17ka7a написа:А може ли 10 лица на футболистите на ЦСКА вместо тези на Левски? И Стадиона на ЦСКА вместо все още несъществуващия на Левски? Много пристрастно ми изглежда тази година всичко... и при песните на агитките има 4 вида за Левски и по 1 вид за останалите отбори. Да не би Левски да е с нещо по-добър от останалите отбори в А и Б групите? Извинявам се за критичното мнение обаче погледнете обективно
Назад към BFL FIFA Football 2013
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта