Реал Мадрид в полярна позиция

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
Messi2018
Мнения: 4
Регистриран на: 25 Апр 2018 09:29
Обратна връзка:

Реал Мадрид в полярна позиция

Мнение от Messi2018 »

Реал Мадрид се придвижи една крачка по-близо до трета поредна титла в Шампионската лига, след като заместникът Марко Асенсио удари победителя в победа с 2: 1 в полуфиналната победа в Байерн Мюнхен в сряда. :0 :0 :0 :0

22-годишният излезе от пейката, за да завърши контраатака и да завърши връщането на завръщането на титулярите, давайки на Реал предимството на мача за връщане в Мадрид следващия вторник.

Байерн застана начело в продадената Алианц Арена през Джошуа Киммич, но Марсело се изравни точно преди почивката и Асенсио постави Реал напред.

Въпреки че доминираха притежанието на Байерн и създадоха два пъти повече шансове като Реал, Мадрид претендира за шестата поредна победа, датираща от 2012 г., над баварците в сцената на Шампионската лига.

Реалният треньор Зинедин Зидан изненада пред старта, като напусна Гарет Бейл и Карим Бензема от стартовата линия.

Иско, който беше заменен от Асенсио на полувремето, и Лукас Ванскес изиграха двете страни на Кристиано Роналдо, който имаше умерена нощ в Мюнхен.

Португалецът не успя да добави към срещата си с 15 гола в Шампионската лига този сезон, отказвайки втори пореден удар с флаг на офшорна линия, което щеше да го направи 3-1.

Джеймс Родригес, който е на двугодишна сделка за заем от Реал, блестеше в средата на Байерн и откри многобройни пукнатини в мадридската отбрана.
Изображение
Кой отбор поддържате? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Меси има само един, той е вечен.
Подкрепете Меси.
Имам футболната риза, която искаш.
Не сте го направили, но аз го направих.
Искате ли да го видите?
Amanda90
Мнения: 3
Регистриран на: 13 Окт 2014 05:37
Обратна връзка:

Re: Реал Мадрид в полярна позиция

Мнение от Amanda90 »

Реал Мадрид е най-добрият футболен клуб в света. Надявам се Реал Мадрид да спечели тазгодишната Шампионска лига. :clap: :clap: :clap:
Аз съм фен на футбола
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”