bFL EasT FanS
-
Re: bFL EasT FanS
Схемата на bFL EasT FanS
Резерви:
24.M40000
17.Alumen
9.Dimitar Stoyanov
27.uBu4a
10.Galen
П.С.Както виждате с привилегия са тези,които са се записали първи.Трбва ляв бек,затова моля някой от резервите да заеме това свободно място в стартовия състав или ако не ви харесва позицията ще изчакаме някой друг да е заеме.Ако има някакви проблеми(предполагам,че ще има),изказвайте се свободно
Резерви:
24.M40000
17.Alumen
9.Dimitar Stoyanov
27.uBu4a
10.Galen
П.С.Както виждате с привилегия са тези,които са се записали първи.Трбва ляв бек,затова моля някой от резервите да заеме това свободно място в стартовия състав или ако не ви харесва позицията ще изчакаме някой друг да е заеме.Ако има някакви проблеми(предполагам,че ще има),изказвайте се свободно
belerefon, а вие организаторите на тази инициатива няма ли да имате отбор. Ще се направи ли отбор bFL Team?
-
батка,аз не съм от организаторите,аз съм просто част от bFL EasT FanS,също като теб Предполагам,че ще останат двата отбора bFL EasT FanS и bFL WesT FanS,но нищо не се знае.Най-добре е да изчакаме да излезе играта и тогава ще се разбере най-добреgzagorov написа:belerefon, а вие организаторите на тази инициатива няма ли да имате отбор. Ще се направи ли отбор bFL Team?
-
Сигурно ще има .belerefon написа:батка,аз не съм от организаторите,аз съм просто част от bFL EasT FanS,също като теб Предполагам,че ще останат двата отбора bFL EasT FanS и bFL WesT FanS,но нищо не се знае.Най-добре е да изчакаме да излезе играта и тогава ще се разбере най-добреgzagorov написа:belerefon, а вие организаторите на тази инициатива няма ли да имате отбор. Ще се направи ли отбор bFL Team?
Име , Фамилия : Николай Желясков
Години : 17
Град : Бургас
Ръст : 180 см
Тегло : 70 кг
Коса(цвят и дължина) : Тъмно кафява, дълга с опашка
Очи : Кафяви
Пост : Ляв Бек
Номер : 18
Силен крак : Десен
Качества : Бърз, добър и силен удър от далече, добро центриране, отнемане на топката
Слабости : Лоша игра с глава, не много техничен
Качества : Бърз, добър и силен удър от далече, добро центриране, отнемане на топката
-
батка,аз не съм от организаторите,аз съм просто част от bFL EasT FanS,също като теб Предполагам,че ще останат двата отбора bFL EasT FanS и bFL WesT FanS,но нищо не се знае.Най-добре е да изчакаме да излезе играта и тогава ще се разбере най-добре
е вие пък не мисля че бфл няма да имат отбор
-
Опааа,ето го на6ия ляв бекnixana написа:Име , Фамилия : Николай Желясков
-
bFL EasT FanS тактическа схема:
Искам само да поясня,че това е стартовия състав,който обаче подлежи на промени в тактическо естество.Резервите,които остават да не съжаляват(те ще се пускат титуляри,ако искат )
П.С. Ако има някакви идеи и предложения по схемата,нека ги обсъждаме спокойно тук
Искам само да поясня,че това е стартовия състав,който обаче подлежи на промени в тактическо естество.Резервите,които остават да не съжаляват(те ще се пускат титуляри,ако искат )
П.С. Ако има някакви идеи и предложения по схемата,нека ги обсъждаме спокойно тук
Аз по принцип съм фен на тази схема и затова забележки нямам Само тоя ReAniMaTioN къде сте го сложили AMF, той ще ни провали отбора
-
супер ви е екпчето браво (: само тоя дракон е излишен
-
екипът ни е супер!!!Само bFL EasT FanS!!!
Браво napster
-
-
- BFL Team™
благодаря за информацията @belerefon,браво на всички организатори и на тези,които помагат за осъщяствяването на страхотната идея.Сега остава да чакаме да излезе пълната версия на играта ...след което се почва голямото меле... bFL WesT FanS пазете се,че идваме ...
-
Причина? Кое мога да сложа , това на портокал не ми се нрави много , а без bWIN екипа ще изглежда зле ... иначе ще го махна щом казваш , значи има защоAntrAcsA написа:Махни логото на bWiN
-
Bwin го сложи горе на задната част на фланелката там с малки букви .. там ще е перфектно
-
Антракса каза - без логота на bwin. Причини не ви трябват, те така са решили, а и всеки сам може да се досети според мен.
-
Поне на портокал ? Ако не , то значи никакво лого не мога да сложа ... освен вашето ...